mini implantátum árakHa valakinek nagy csontvesztése van az állcsontban, a fogászati implantátumok segítségével  megvalósítható a tartós fogpótlás. Ha valaki csontritkulásban, fogágybetegségben, vagy cukorbetegségben szenved, a mini implantátummal megoldható a rögzített fogsor. Számítógépes képalkotó szoftver segítségével megállapítható, hogy hova lehet beültetni mini fogászati implantátumot.

 

Mini implantátum költsége sok mindentől függ. Első sorban, hogy teljes foghiányról beszélünk, vagy még rendelkezik-e a páciens saját foggal. Fontos kérdés még az is, hogy alsó, vagy felső fogsorról van szó, vagy mindkettőről. Az alsó fogsornál 2-4 darab mini implantátum beültetését kell elvégezni, de ha mindkét fogsorról van szó, legfeljebb 10 implantátum szükséges. Az ár függ még a beépített implantátum anyagától is. Készülhet titánból, ami olcsóbb mint a cirkóniumból készült. A pontos ár megállapítása egy állapotfelmérést követően lehetséges.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .