protézis rögzítés
Woman smiling, close-up of mouth, red lips

A műfogsor természetes és kényelmes viseléséhez elengedhetetlen a protézis rögzítés módszereinek alkalmazása. Az egyik módszer lehet a gélek és ragasztók használata. Előnyük a gyors és egyszerű használat. Azonban működésükhöz elengedhetetlen a pontosan illeszkedő műfogsor, melynél kevesebb az esélye, hogy a táplálék a fogsor és az íny közé kerüljön. Ha ide kerül a táplálék, megnő a fertőzések kockázata, ezért nagyon fontos a fogsor és a fogíny rendszeres, alapos tisztítása.

A másik rögzítési lehetőség az implantátumok alkalmazása, mely megoldást jelenthet az elmozdulások kiküszöbölésére. Az implantátumok egy egyszerű fogászati műtéttel behelyezhetők, és komplikációmentes gyógyulást garantálnak.

A protézis rögzítés hatékonysága befolyásolja az életminőséget, komfortosabb viselést biztosít a páciensek számára. Segítségével a protézis nem mozog, ezért bátran nevethet, anélkül, hogy kellemetlenül érezné magát.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .