Árképzés

Tisztában vagyunk vele, hogy a mai világban az ár igen fontos tényező. Mindemellett igen fontos, hogy funkciójában működjön, komfortos és esztétikus legyen.
Mivel minden páciens egyedi fogászati státusszal rendelkezik,  így a megoldások is mind mind egyediek. Végső, pontos árajánlat  személyes konzultáció után adható, fogászati állapotfelmérést követően.

Legjobb ár!
Alsó fogsor rögzítése399.900FtLehetőség szerint -amely a csontkínálattól függ- négy mini implantátummal.

Az ár minden esetben tartalmazza a teljes költséget. Beleértve az implantátumok és a műtét költségeit is.

Felső fogsor rögzítése399.900FtLehetőség szerint -amely a csontkínálattól függ- négy mini implantátummal.

Az ár minden esetben tartalmazza a teljes költséget. Beleértve az implantátumok és a műtét költségeit is.

Legjobb ár!
Fémkerámia fogpótlás40.000FtFémkerámia, azaz porcelán fogpótlás, korona
Az ár minden esetben tartalmazza a teljes költséget. Beleértve az érzéstelenítők, a csiszolások valamint a próbák költségeit is.
Cirkon fogpótlás55.000FtCirkon, azaz "fémmentes" fogpótlás, korona
Az ár minden esetben tartalmazza a teljes költséget. Beleértve az érzéstelenítők, a csiszolások valamint a próbák költségeit is.

111 Comments

 1. Látom hogy a dátumok 2013.most 2018 ba is ugyanezek az akciók vannak

  1. Kedvese Zuzsanna, áraink természetesen változnak, de igyekszünk folyamatosan a legjobb árral és szinvonallal szolgálni.

 2. Tisztelt Cím!

  Alsó,felső protézis elkészítésének mini implantátummal ára után érdeklődnék.
  Továbbá,meg tudják-e valahogyan állapítani szervezetem befogadja_e az implantátumot?

  Köszönöm válaszukat.

  1. Kedves Páciensünk, alsó és felső mini implantátumos beavatkozás együttes költsége 700.000 Ft. Egy átfogó konzultáció és CT felvétel elkészitése után meg tudjuk állapitani az implantáció várható sikerességét.

 3. Tisztelt Hölgyem/ Uram!

  Azt szeretném megkérdezni, hogy én dohányzom, van lehetőség ionimplantációs fogsorrögzítésre ?

  Köszönettel
  Gazdag Pál

  1. Kedves Pál, nem szerencsés együtt. Természetesen nem tudjuk leszoktatni, vagy eltiltani a dohányzástól, de mindenképp tudnia kell, hogy hátráltatja a sebgyógyulást, csontosodást.

  1. Kedves Ibolya, ilyen típusú beavatkozáshoz teljesen indokolatlan az altatás, éppen ezért fogászatunk nem alkalmazza. Tekintettel arra, hogy maga a műtét csupán 20 percet vesz igénybe, az altatással járó rizikó nincs egyenarányban a műtéttel. Továbbá szeretjük, ha a paciens aktív, együttműködő és pontosan tudja mi történik.

 4. Kedves Gábor,Dóri,Szilvi !

  Szeretném ezúton is megköszönni a munkátokat amit nagy hozzáértéssel és empátiával végeztetek.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom őket nagyon jó kis csapat,azt adják amit ígérnek.
  Nekem egy teljes alsó hidat és egy felső fogsort készítettek.Volt foghúzásom, jó pár, amiről elmondhatom ,hogy csak kellemetlen volt mint fájt volna.
  Dóri a doktornő tett róla,hogy ne fájjon mindig 100%-ban figyel a betegeire. Félelem elmúlik ha az ember beszélget velük . Gábor már az első találkozásnál jól felmérte a helyzetet és tudta ,elmondta mit lehet szerinte tenni, az ő hozzáértése is szuper.. Szilvi fogtechnikus hozzáértése és kedvessége felmérhetetlen nagyon kedves és nagyon érti a szakmáját. Szép és esztétikus fogakat készít.
  Sok sikert és pácienset kívánok nektek.
  Üdv.Judit 🙂

 5. Kedves Klinika!
  Érdeklődni szeretnék hogy, alul nincs rágó fogam hogy, tudnának rögzített protkot csinálni nekem és mennyiért?? Mennyi idő allatt lenne kész??
  Előre is köszönöm szépen a gyors választ!

  1. Kedves paciensünk, foghiánya igen sokrétű lehet, ezért egy röntgen felvétel birtokában tudunk csak pontos, átfogó diagnózist mondani. Javasoljuk, hogy keresse fel kollégánkat telefonos elérhetőségen, ahol könnyedén tudnak konzultációs időpontot egyeztetni.

 6. Tisztelt Cím.

  Regisztrált inzulinos cukorbeteg vagyok sajnos szépen lassan meg kell, hogy váljak a saját fogaimtól.
  Valahol olvastam, hogy a TB támogatná a beavatkozást akár a teljes összeget is de én már ha legalább egy részét támogatná annak is örülnék, teljes alsó felső rögzíttet fogsor esetén.

  Tudnak esetleg erről bármit mert a teljes összeg nekem kicsit sokk.

  Üdv: Czank Zoltán.

  1. Kedves Zoltán, a TB támogatás 62 év felett OEP (Sztk) rendelőkben vehető igénybe. Amiről Ön olvashatott, hogy létezik bizonyos méltányossági alapú támogatás, de ez nagyon szigorú feltételekhez kötött és csupán OEP szerződött fogászatoknál alkalmazhatóak.

 7. Szeretnék érdeklődni hogy ö kettö felső fogam bevan törve ínyig és 16 éves vagyok és hogy mennyibe kerülne a megcsináltatása elöregedett is köszönöm :))

  1. Kedves Zsolt, a „megcsináltatás” elég képlékeny fogalom. Természetesen számos megoldás létezikfogaik pótlására. Javasoljuk vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal telefonon. Egy személyes találkozó alkalmával, mikor körvonalazódik az elképzelése, konkrét árajánlattal tudunk szolgálni. Tisztelettel: Böszörményi Gábor

 8. kedves klinika! érdekelne hogy mennyi idot vesz igenybe aaz alsó és felso fogsor egyszerre torteno csereje?

  1. Kedves Zoltán amennyiben csak kivehető pótlását szeretné lecserélni úgy általában, 1,5 hét alatt elkészülhet.

 9. Üdvözlöm Önöket!
  Kérem sziveskedjenek ITT valaszolni es ne arra hivatkozzanak,hogy „majd telefonon keresztül megbeszéljük”!
  Elnézést a tolakodó stílusomért,de rengeteg ismétlődő kérdest tettek fel az elöttem írók ami mindenkit érdekelne,de senkinek nem adtak eddig konkrét választ!
  Amint azt itt alább olvashatják en konkrét MEGVÁLASZOLHATÓ kérdéseket tettem fel,ezért kérem,hogy egyenes válaszokat adjanak,amit előre is köszönök!
  A részletfizetés milyen módon lehetséges?
  Egy komplett alsó és felső műfogsor elkészíttetéséhez mennyi önerőre van szükség?
  Milyen havidíjakkal és kinek kell a részleteket fizetni, és milyen futamidőre szól ?
  Mennyi ideig tart, egy komplett fogsor elkészítése?
  Kórházi bent fekvéssel, vagy időközönkénti orvosi kezelésekre járásra van szükség?

  1. Kedves István, köszönjük, hogy megkeresett bennünket. Sajnáljuk, hogy úgy tűnik Önnek, hogy elkerüljük a konkrét válaszadást,mintha titkolnánk valamit, de pontosan az ellenkezője igaz. Fogászatunk igyekszik mindig pontos és korrekt információkat adni pacienseinknek. Tisztában kell lenni azzal, hogy minden eset egyedi és esetlegesen más kezelést igényel, ezért csupán egy személyes találkozás és/vagy röntgen felvétel után lehet pontosabb diagnózist adni. Higgye el, hogy telefonban sincs ez másképp. Ezért is javasoljuk egy konzultációs időpont egyeztetését.

   1.Klasszikus részletfizetés (hitel) sajnos nem áll módunkban adni, csupán pénzintézet (bank) közbeiktatásával van lehetőség.
   2.,3.,4. Részletfizetés konstrukciója a bank saját szabályzatától függ.
   5.Egy fogsor elkészítése gyógyult fogív esetén 1-1,5 hét.
   6. Sem korházi bentfekvéssel, sem altatással nem kell számolni. Kontroll természetesen kötelező.

 10. Tisztelt klinika! Felső fogsorra lenne szükségem. Nincs egy fog sem, csak 4 éve beültettet 2 db inpantátum, amin nincs korona. Jelenleg kivehető fogsorom van. Ilyen esetben milyen eljárás van, és a gyógyulási idő alatt hordható-e a jelenlegi fogsor? Köszönettel: Emese

  1. Kedves Emese,
   a rendelkezésünkre álló információk sajnos elég kevesek. Tudnunk kellene az impantátumok tipusát, méretét, márkáját. Okát, hogy miért nincs rajta pótlás. Természetesen a kivehető pótlás folyamatosan hordható.

 11. Üdvözlöm : István Vagyok Nekem se fogsorom sem fogam mibe kerülne ez az implantátumot beültetni,és a fogsort ja csak egy bölcsesség fogam van 58 éves vagyok, és ez mennyi időt vesz igénybe kb hányszor kellene fel utaznom BP re 200 km re lakom!!
  Köszönöm

  1. Kedves István, alsó fogív esetén 340.000 Ft, felső fogív esetén 400.000 Ft a teljes költség az Ön esetében. Amennyiben kellő felvilágosítást megkapta egy konzultáció keretén belül, csontozata alkalmas a beültetésre, maga a műtét csupán egy alkalmat vesz igénybe. A kivehető pótlás készítésének ideje egyedi paciens függő. Természetesen amennyire csak lehet, igyekszünk alkalmazkodni pacienseink igényeihez, időbeosztásához.

 12. Tisztelt Klinika!
  Szeretném megkérdezni, hogy ha szükség van csontpótlásra a két fogsor implantálásához, akkor azt is elvégzik ott helyben? Továbbá ez mennyire emelheti meg az árat. Az után is érdeklődnék, hogy a gyógyulási idő alatt teljesen fogatlan az ember, vagy kap valami ideiglenes megoldást.

  Üdvözlettel: Tünde

  1. Kedves Tünde, a végső kivehető protézist természetesen megkaphatja a beavatkozás előtt is, amennyiben hoszzabb előkészületeket igényel. Ideiglenes pótlásnak nevezhetjük, amig a végső fixálást meg nem valósítottuk. Csontpótlásra is van lehetőség, de „láthatatlanban” pontosat mondani felelőtlenség lenne.

 13. Kedves Klinika,

  Érdeklődnék, ha szeretnék alsó felső beültetéssel fix protézist csináltatni (felső ínyben 2 db. fog alsó ínyben 6-9 db. fog nem jó állapotú) a fogsor ingyenes vagy a konzultáció is. Az első állapot felmérés mennyibe kerül?
  Előre is köszönöm gyors válaszukat.
  Üdvözlettel E. Adrienn

  1. Kedves Adrienn, természetesen a konzultáció is ingyenes. Várjuk szeretettel fogászatunkon.

 14. Tisztelt Klinika!

  Olvastam a hozzászólásukban hogy varrat szedés is van, hol kell varratot szedni? A beültetés után azonnal terhelhető? Felső mini implantátumra lenne szükségem, és ezen az íven felső fogsorra, fent 2 fogam van ami jó, a többit ki kell húzni,(elől 4 db fogat, a harmadik bal,és jobb oldalon jó) mennyi idő után lehet az implantátumot beültetni, és mennyibe kerül,4 fog húzásával együtt? Fentre 6 db-ot tesznek? mennyi ideig tart a beavatkozás? Válaszukat köszönöm.

  1. Kedves Ibolya, amennyiben szükséges és az implantálás feltárás mellett működik, úgy a műtét után varratok kerülnek a szájba. Amennyiben saját fogakkal rendelkezik és azokat valóban szanálni kell, általánosságban elmondható hogy a gyógyulási idő nagyjából 3 hónap. Természetesen ez minden esetben egyéni és változó. Maga a beavatkozás nem tart tovább egy óránál.

 15. Tisztelt klinika érdeklődni szeretnék hogy él -e még az akció felső fogsort szeretnék mini implantációval ha lehetséges egy árajánlatot szeretnék kérni
  köszönettel

 16. Szeretném megkérdezni, hogy ez az akció meddig tart? Én felső fogsort szeretnék csináltatni de csak a nyár folyamán lesz időm rá.Köszönöm a választ.

  1. Kedves Edit,

   igyekszünk kedvező árainkat fentartani. Keressen minket bizalommal nyáron is.

 17. Kedves Katalin, alsó és felső fogív esetén az akcióban lévő ajánlat valós. Gyógyulási idő változó, az implantátumok legkorábban a műtét után 8 héttel terhelhetőek. Tisztelettel

 18. Tisztelt Klinika! Érdeklődni szeretnék hogy jelen pillanatban él e még az akciójuk? Az implantálás után ingyenes fog! Én jelenleg Angliában élek, és részt vettem egy állapot felmérésen, melyen kiderült az összes fogamat ki kell húzni. ( 75 % sérült) továbbá érdeklődnék hogy egy megközelitőleges árat tudnak e mondani nekem. Alsó -felső fogív huzással együtt. És hogy ez körülbelül mennyi időt vesz igénybe! Válaszukat előre is köszönöm!

  1. Kedves György,
   bár nem a szó szoros értelmében de állapota fogászati szempontból igen komplex, összetett. Így sajnos előzetes vizsgálat nélkül nem tudunk pontosan sem árat, sem gyógyulási idő mondani. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal a pontosítás végett. Tisztelettel

 19. sZERETNÉM MEGKÉRDEZNI HOGY MÉG ÉRVÉNYES-E AZ INGYENES FOGSOR AKCIÓ A BEÜLTETÉS MELLÉ?
  kÖSZÖNETTEL

  1. Kedves érdeklődőnk,
   természetesen igen még tart. Folyamatosan arra törekszünk, hogy mind a magas szinvonal, mind a kedvező ár egyszerre tudja képviselni rendelőnket. Javasoljuk, hogy vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot a 0620-5858686 számon. Tisztelettel

 20. 2 exeractio utáni részleges pótlást szeretnék.íMozgáskorlátozott vagyok, holvannak?

  1. Kedves Judit,
   rendelőnk Budán, a Keleti Károly utca 2-es szám alatt található. Várjuk szíves hívását.

 21. Üdv!Érdeklődni szeretnék hogy helyileg hól talàlható az intézmény?Sajnos 3 gyerek utàn rosszak lettek a fogaim. Ha beépített fogat szeretnék mennyi lenne?Részletre megoldható e?üdv

  1. Kedves Mariann,
   rendelőnk Budapesten, Budán a Keleti Károly utcában található. Ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni több információra van szükségünk. Javasoljuk vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal.

 22. Tisztelt Dr Úr, Hölgy!

  Kérdésem a következő lenne: Teljes felső fogsor kellene , de sajnos már nincs mihez kapcsolni. Alulra pedig 2 pótlás. Kb: milyen összegből jönne ez ki? Köszönettel:

  Deák Beáta

  1. Kedves Beáta,
   a beavatkozások ára változó. Mindig több lehetőség áll rendelkezésre. Függ attól, hogy implantátumos rögzítést tudunk alkalmazni vagy sem. A akcióban lévő ár felső fogív és alsó fogív esetén is valós. Tisztelettel

 23. szeretném tud hogy az ingyenes elvégzés létezik e ,és hol? mejlk városban

  1. Kedves Zoltán, természetesen létezik. Akciónk keretén belül, amennyiben nálunk implantáltat úgy azon a fogíven a fogsor ingyenes.

 24. Tisztelt Cim! Amennyiben lehetséges és még él az akció szeretnék a páromnak és a fiamnak / 39 éves / segiteni mivel nem állunk olyan jól , hogy a teljes összeget ki tudjuk fizetni. Azért a telefonszámukon is jelentkezni fogok mert ezt nagyon szeretném nekik megcsináltatni. Maradok tisztelettel: Czene Károlyné
  Várom értesítésüket !

  1. Várjuk szíves jelentkezését, akár telefonon, akár emailben. Tisztelettel: mechwartdental.hu csapata

 25. Tisztelt Cím!
  Érdeklődni szeretnék,
  – hogy ezek kivehető fogsorok(mert én olyat szeretnék ami nem kivehető)megoldható?
  – valamint ha porcelánból szeretném a fogsort kell-e érte fizetnem vagy azt is ingyen készítik implantálás esetén?
  Köszönöm a válaszát!
  Tunde

  1. Kedves Tünde,
   a miniimplantátum a kivehető pótlások rögzítésére szolgál. A rögzített pótlás, amit Ön szeretne (sajnos) egy hosszabb, komolyabb és sajnos költségesebb megoldás. Természetesen fogászatunk foglalkozik rögzített pótlások készítésével is, legyen szó akár saját (csiszolt) fogakról, vagy maradó implantátumokról. Egyéb kérdése van, keresse fel kollégánkat, szívesen áll rendelkezésére.

 26. Tisztelt Cím!
  A következőket kérdezném Önöktől:
  Felső fogsor rögzítése után a műfogsor továbbra is kivehető marad, vagy ez egy végleges rögzítés?
  Az ilyen módon rögzített fogsor szájpadlásos, vagy szájpadlás nélküli?
  A megmaradó 2-3 saját fog, amin jelenleg híd van, segíti-e a rögzítést?

  Várom válaszukat, üdvözlettel: Nagy Zoltán

  1. Kedves Zoltán,
   Igen, ez továbbra is egy kivehető pótlás marad, de sokkal inkább kompromisszum mentesebb. A végleges rögzítés ezzel a megoldással nem megoldható.
   Szájpadlás minden esetben szükséges. Ideális esetben a miniimplantátumos rögzítéssel nagy mértékben elhagyható, ennek mértéke teljesen egyedi.
   Igen, a megmaradó ép fogak minden esetben segíthetik a rögzítést, olyannyira, hogy lehet, hogy nem is a miniimplantátum a legjobb megoldás Ön számára. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal.

 27. T. Cím !
  3. hete lettem fog nélküli, mivel az alsó és felső hidak levételre kerültek és a fogaimmal együtt „elmentek”.
  Most 3. napja lett kész egy ideiglenes alsó és felső műfogsor.
  Kérdésem az, mi a leghamarabbi idő, amikor meg lehet csináltatni az Önök által reklámozott „tű vékony ” implantátumot ???
  Várom válaszukat. Köszönettel.

  1. Kedves Magdi,
   sajnos láthatatlanban pontos dátumot, nagyon nagy felelőtlenség lenne mondani. Megközelítőleg 1-3 hónap türelmi időt szoktunk javasolni, de ez természetesen függ az eltávolított fogak helyétől, számától stb. Javasoljuk egy személyes konzultációra, ahol pontosan tudunk tájékozódni jelenlegi státuszáról.

 28. Ha nekem csak egy max.2 implantátum kell max. az alsó fogsorhoz,úgy belefér a 329Eft-ba a porcelán fogsor?

  1. Kedves Szonja,
   első olvasásra kérése egyedi. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot kollégénkal.

 29. Űdvőzlöm.

  Szeretném megkérdezni milyen tipúsú implantátumot ültetnek be,milyen tipusú protézist készitenek,van-e garancia?
  Mennyi a várakozási idő?

  Köszönöm

  1. Fogászatunk igen régóta, igen nagy megelégedéssel a Dentisystem implanátumait használja. Garancia természetesen van.

 30. Üdvözletem!
  Ez az implantátummal rögzített fogsor, csak teljes foghiány esetén készíthető?

  1. Kedves Eszter,
   röviden nem. A legnagyobb minőségbeli ugrást a teljesen fognélküli, már kivehető pótlással rendelkező paciensek érzik. Természetesen részeleges fogsor esetén is ajánlott, illetve megoldható ez a tipusu beavatkozás.

 31. Szép napot kívánok!
  Szeretnék érdeklődni, amennyiben porcelán fogakat szeretnék nem műanyagot, természetesen alsó felső fogívre implantátummal, akkor is ez az ár érvényes( 675eFt) ?? Vagy a porcelán fog nem tartozik az akcióba??
  (a hozzászólások között már felmerült a kérdés, azonban a válaszban nem tértek ki rá)

  1. Kedves László,
   akciónkat kivehető pótlás esetén tudjuk biztosítani miniimplantátumos rögzítéssel. A kivehető pótlás minimális felár ellenében kérhető porcelán fogakkal is. Ez, már a mai fejlett orvostudománynak és technikai fejlődésnek köszönhetően nem is szükségszerű, hiszen az akrill fogsorok mind minőségben, mind esztétikában megegyeznek a porcelán fogakkal kivehető pótlás esetén. Rögzített pótlás megoldásokról érdeklődjön kollégánknál.

 32. Tisztelt fogászat!

  Érdeklődni szeretnék, hogy ez a konstrukció is kivehető fogsor (azaz kötelezően ki kell venni éjszakára) vagy fix rögzítés?

  Köszönettel

  1. Kedves Rudolf,
   igen ez kivehető pótlás. Éjszakára nem kell kivenni, csupán a tisztítás idejére.

 33. Szeretnék érdeklődni a jelenlegi árakról. Köszönöm válaszukat, üdvözlettel, Bíró Miklósné Edit

  1. Kedves Edit,
   áraink továbbra is a lehető legkedvezőbbek, hiszen az akciós feltételek még mindig aktuálisak. Alsó fogív esetén csupán 330.000 Ft, felső fogív esetén csupán 390.000 Ft. Az alsó felső fogív együttes implantálása esetén az akciós ár 675.000 Ft. Várjuk szíves megkeresését.

 34. Üdv:! Ha jól értem alsó-felső fogsor implantátum 675.000 ft-ba kerül,az alsó-felső műfogsor lenne ingyenes !?

  1. Kedves Erzsébet,
   igen ez igy van. Alsó-felső implantálás esetén a 675.000 Ft-os ár tartalmazza a fogsorok árát is. Mufogsor.hu

 35. Üdvözlöm Önöket!
  Olvastam hirdetésüket az ingyenes protézis készítésről, és felkeltette az érdeklődésemet.
  Az én esetemben pont ma lett kihúzva az utolsó fogam, és a fogorvos azt mondta, 2 hét múlva menjek kontrollra,ellenőrizni, hogyan gyógyulnak a kihúzott fogaim helyei.
  Alsó-felső protézisre lesz szükségem.
  Szeretném kérdezni,lehet-e az én esetemben is ingyenes a fogsor készítése?
  A másik kérdésem, hogy messze lakom, Békés megyében,és úgy tudom, többször is meg kell jelenni a mintavétel során,amíg a fogsorok elkészülnek.Ebben az esetben többször kellene Budapestre utaznom?
  Az ingyenes fogpótlás csak erre az első alsó-felső fogsorra vonatkozik?
  Válaszukat nagyon szépen köszönöm.Üdvözlettel:Pilka Anna.

  1. Kedves Anna,
   köszönjük kérdését. Természetesen amennyiben nálunk implantáltat, úgy azon a fogíven -akár alul és felül is- a kivehető fogpótlás ingyenes. Mufogsor.hu csapata

 36. Tisztelt Orvosteam!
  A miniimplantatumok igenybevetele nyoman beigert ingyenes also es felso mufogsoromat porcelan bevonatu fogakkal szeretnem ,igy is megkaphatom?Ugyanis nem szeretnek muanyag fogakat!
  Tobben feltettek mar a kerdest,hogy reszletfizetes lehetseges-e ,es milyen osszeg ,meg futamidovel,de nem lattam ra valaszt,nagyon erdekelne!
  Hany napot venne igenybe az egesz eljaras?
  Elore is koszonom a fenti 3 kerdesem megvalaszolasat.
  Udvozlom Onoket ,a legjobbakat kivanva,
  Botond Judit

  1. Kedves Judit,
   köszönjük, hogy megkeresett bennünket. A kivehető pótlás természetesen -amennyiben nincs orvosi ellenjavaslat- porcelán fogakból is készülhet. Mufogsor.hu

 37. Tisztelt Műfogsorkészítő Csapat!

  Felül műfogsorom van. Alsó állkapcsomon középen kettéosztva porcelán korona van. Sajnos a korona eltávolodott a fogínyemtől, főleg elől, így van amikor begyullad az ínyem. Flogozan-nal szoktam kezelni az ínyemet,de csak ideig-óráig lappad le a gyulladás. Mit javasol? A korona kb. 10. éve van fenn. Lehetséges, hogy még van alatta jó fogam. Akkor is tudnak implantátumot betenni? Mit jelent a részletfizetés? Hány havi lehet? Mennyit kell előre fizetni?
  Tisztelettel:Oszlátsné

  1. Tisztelt Oszlátsné,
   köszönjük, hogy megkeresett bennünket. Sajnos a problémája nem egyedi. Kevesen tudják, hogy az egyik legismertebb betegség ma Magyarországon a fogágy gyulladás. Természetesen van megoldás. Az, hogy önnél milyen mértékű a gyulladás, csak a személyes találkozó alkalmával tudjuk megállapítani, s gyógymódot javasolni. A implantálás is ennek a függvénye, elsősorban egy egészséges csontállományra van szükség.
   A természetesen még lehetnek ép fogak a híd alatt, de mindenképp szükséges egy vizsgálat. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot kollégánkal egy személyes időpont egyeztetése céljából. Tisztelettel a „Műfogsorkészítő Csapat”

 38. Jónapot kívánok!Érdeklödni szeretnék hogy egy komplett felső fogsor mini inplantátumal mindenestül mennyibe kerülne? 5 fog kihúzzással egyben! Abból a 2 szem fog az egésséges!Köszönöm elöre is válaszát

  1. Kedves József köszönjük, hogy megkeresett bennünket. Felső fogíven minden költséget magában foglaló árunk csupán 389.000 Ft. Ebben természetesen beletartozik az Ön álltal említett fogak eltávolítása is. Várjuk hívását.

 39. Érdeklődéssel olvastam a honlapjukon lévő ajánlatokat.
  Nem találtam leírást arról, hogy milyen gyártmányú és anyagú a beültetendő implantátum.
  Továbbá érdeklődni szeretnék az után is, hogy mennyi garanciát tetszenek vállalni a beültetésre ill. mennyi garanciát vállal a gyártó -Önökön keresztül- az implantátumra?

  Szívesen olvasnék arról is, hogy beültetés után mire számíthat a paciens?
  Pl. fáj-e, ha kimegy az érzéstelenítő hatása? Illetve van-e kontrollvizsgálat?
  Előre is köszönöm a szíves válaszukat

  1. Kedves József,
   köszönjük érdeklődését. Fogászatunk évek óta a Denti implantátumokat használja. Bővebb információt aloldalunkon, vagy hivatalos oldalán kap. Természetesen utógondozás szükséges, varratszedés, fogsor készítés stb. A beavatkozás után változó a paciensek tapasztalatai, de általánosságban elmondható, hogy fájdalmat nem éreznek, csupán minimális kellemetlenség a varratok húzódása, gyógyulása. Javasoljuk vegye fel kollégánkal a kapcsolatot, amennyiben maradna még kérdése.
   Tisztelettel: Böszörményi Gábor, konzulens

 40. szep jo estet kivanok Onoknek es egyben Boldog Uj Evet ! Orommel olvastem a hirdetesuket, erdekelne teljes felso fogsor,meg reszleges also is(mar kb 6 eve viselek mu fogsort). Szeretnem tudni az igenybe vett idot, vagyis egyszerre megoldhato a felmeres es 1-2 napon belul a muteti beavatkozas , ugyanis nem budapesti lakos vagyok ! elore is koszonom , best regards Judit

  1. Kedves Judit, köszönjük a jókivánságokat, viszont kívánjuk. Örömmel várjuk Önt egy személyes konzultáción, ahol biztos vagyok benne, hogy minden kérdésére választ kap. Röviden (persze a konkrétumok ismerete nélkül) megoldható lehet, a beavatkozás már akár a jövőhéten is.
   Tisztelettel: Mufogsor.hu csapata

 41. Tisztelettem erdeklonek a szajpadlas meg szunik arogziteskor negy honapja van felso kiveheto protezisem nincsen felso fogam

  1. Tisztelt Nezics úr,
   igen. Felső szájpadlási rész nagyrészben elhagyható. Ez is az egyik nagy előnye a mini implantátumos rögzitésnek.

 42. Tisztelt Doktorurak,(Doktornők) Olvasva az Önök hirdetését érdeklődnék, hogy egy also fogsor 4 implantátummal + (alul két szemfog eltávolitása amelyen hat fogbol állo hid van,amely már nagyon mozog). Erre a problémára szeretnék árajánlatot kérni. Válaszukat előre is köszönöm! Tisztelettel Vilmos

  1. Tisztelt Vilmos,
   köszönjük hogy megkeresett minket és érdeklődik szolgáltatásunk iránt. Alsó fogíven az implantálás összege csupán 330.000 Ft. Ez az ár tartalmazza az esetlegesen felmerülő egyéb beavatkozások díjait is úgy mint, hídlevétel, foghúzás stb. Javasoljuk hogy vegye fel a kapcsolatot kollégánkal, hogy egy személyes konzultáción választ kapjon esetleges további kérdéseire. Mufogsor.hu

 43. Tiszteletem erdeklodnek felso fog ivre 390 ezer ft szajpadlas nelkuli fogsor

  1. Tisztelt Nézics úr,
   igen valóban így van. Felső fogívre implantátumokon nyugvó fogsor csupán 390.000 Ft. Várjuk szíves hívását, mechwartdental.hu csapata.

 44. Tisztelettel
  Azt szeretném kérdezni, hogy felsőimplantátum javítással foglalkoznak-e? Kb. a jobb 3-s mozog és fáj is. Kecskeméti vagyok így is megoldható-e a javítás? Köszönöm.

  1. Tisztelt Lippainé,
   problémája sokkal szerteágazóbb, hogy írásban tudjunk válaszolni. Egy pontos diagnózis szükséges, melyet rendelőnkben gondnélkül elvégzünk Önnek. Várjuk jelentkezését elérhetőségeink egyikén. Tisztelettel. mechwartdental.hu csapata

 45. Üdvözlöm Önöket!

  Érdeklődni szeretnék, hogy ebben a 675.000.-Ft-ban benne van-e a meglévő fogak kihúzása is?
  A meglévő felső kétoldali műfogsorok levétele, és az alatta lévő maradék fogak kihúzásának az ára is?
  A részletfizetés milyen módon lehetséges?
  Egy komplett alsó és felső műfogsor elkészíttetéséhez mennyi önerőre van szükség?
  Milyen havidíjakkal és kinek kell a részleteket fizetni, és milyen futamidőre szól ?
  Mennyi ideig tart, egy komplett fogsor elkészítése?
  Kórházi bent fekvéssel, vagy időközönkénti orvosi kezelésekre járásra van szükség?
  Én Békés megyében lakom, élhetek-e a lehetőséggel én is?

  Tisztelettel várom válaszukat! Üdvözlettel: Zahorán Tiborné

  1. Kedves Zahoránné,

   köszönjük, hogy megkeresett minket. Természetesen az említett beavatkozásokat tartalmazza az árunk. Az „odáig vezető út” néha könnyebb, néha hosszasabb. Mind a konzultáció, mind a beavatkozás, illetve a fogsor készítés a pesti rendelőnkben történik. Bármilyen egyéb kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal telefonos elérhetőségünkön a 06205858686 telefonszámon. Üdvözlettel: mechwartdental.hu csapata

 46. Üdv. Érdekelne, de az előző fogorvosom azt mondta 10 implantátum kell alul és 10 implantátum kell felül, hogy jól rögzítse a koronát. Elegendő lenne ennyi mennyiségű implantátum is a kényelmes viselethez?

  1. Kedves Csaba,
   nem tudjuk, hogy a kolléga miért mondta, de biztos oka volt. Optimális esetben elegendő lehet 6 darab implantátum is. Mivel minden eset más és más, javasoljuk, hogy valamelyik elérhetőségünk egyikén keresse fel kollégánkat, s egy ingyenes konzultáció keretén belül biztosan választ kap minden kérdésére. Várjuk hívását!

 47. Üdvözlöm Önöket!
  Jelenleg van még fogam saját a korom 63, de gondolnom kell a későbbiekre is valamikor eljön, hogy már nem lesz és remélem akkor is fog müködni az orvosi rendelő ide szeretnék jönni
  a beültetésre!No persze lesz időm addig is spórolni a fogaimra.
  Üdvözlettel Ilonka

  1. Kedves Ilona,

   köszönjük a kedves szavakat. Orvosi rendelőnk természetesen más fogászati beavatkozásokkal is foglalkozik, így akár az egészséges, ép fogokkal is ellátogathat hozzánk. Addig is jó egészséget kíván a Mufogsor.hu csapata.

 48. Ha jól értem a kissé ravasz megfogalmazást, akkor az alsó ingyen készül, ha kellene felső is az már nem ingyen lesz?
  Csak az alsó ingyenes?
  Csak a felső ingyenes?
  Csak az egyik ingyenes?
  Mindkettő ingyenes?

  1. Kedves leendő paciensünk!
   Semmiféle ravaszság sincs. Nem állt szándékunkban félrevezetőnek lenni. Amennyiben nálunk implantáltat, úgy arra a fogívre ingyen elkészítjük műfogsorát. Természetesen, ha Önnek mind alsó, mind felső fogíven szükséges az implantálás, úgy mindkét fogsort ajándékba adjuk. Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal továbbra is itt, vagy akár telefonon. Állunk szíves rendelkezésére. Mufogsor.hu csapata

 49. Üdvözlöm!Felső fogívre csináltatnák műfogsort.Előtte el kellene távolítani egy háromtagú koronát(2 foggal)+8 fogat.Szemfogaim teljesen épek,oldalsó metszőfogamon 1 tömés található.Ép fogaimhoz,gyökerekhez lehet-e felépítményt illeszteni,illetve mennyire módosítaná a végösszeget?Részletfizetés lehetősége érdekel.Köszönettel:Szabó Sándor

  1. Kedves Sándor,
   első olvasatra elég összetettnek tűnik a „problémája” de biztosak vagyunk benne, hogy egy személyes konzultáción minden kérdésére választ kap. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal a 06205858686 számon. Várjuk hívását. Mufogsor.hu csapata

 50. Érdeklődnék, hogy felső fog esetében, csak féloldalon kivehetőnél, megoldható-e a tűimplantátumos rögzítés.

  1. Természetesen. Részleges kivehető pótlásnál is alkalmazható az implantátumos rögzítés. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot kollégánkal, hogy egy ingyenes konzultáció keretén belül választ kapjon esetlegesen felmerülő kérdéseire. Kollégánkat a 0620-5858686 számon tudja elérni. Tisztelettel: a Mufogsor.hu csapata

 51. Szeretnék érdeklődni arról, hogy a feleségemnek van néhány foga alul, és felül is. Ez ellenére is megoldható az inplantátumos fogsor, és a későbbiek során a műfogsor pótolható e könnyen, ha esetleg az élő fog kíhúzásra kerül ?

  1. Kedves László,
   általánosságban azt kell, hogy mondjuk, hogy természetesen megoldható. Minden eset egyedi, ezért azt tanácsoljuk, hogy mindenképp vegye fel a kapcsolatot kollégánkal a 0620-5858686 telefonszámon, hogy megbeszéljenek egy ingyenes konzultáció időpontot. Üdvözlettel: a Mufogsor.hu csapata

 52. Jó napot !!
  mennyi időt vesz igénybe az egész művelet,a húzásokkal együtt ??
  Üdv !!
  istván

  1. Kedves István,
   Köszönjük, hogy megkeresett minket. Egyedi esetek léteznek csak az egészségügyben, így konkrét választ sajnos nem tudunk adni. Javasoljuk, hogy mindenképp vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, hogy egy ingyenes konzultáció keretén belül 100%-ig pontos választ kapjon kérdésére. Kollégánk a 0620-5858686 számon érhető el. Tisztelettel: a Mufogsor.hu csapata

 53. Én ingyen szeretném a fogsorom elkészíttetni! „akár ingyen elkészítjük Önnek műfogsorát!”
  Van lehetőség az önök hirdetése alapján,vagy csak reklámfogás?

  Köszönettel:Bella Ferenc

  1. Kedves Ferenc,
   a nagy érdeklődésre való tekintettel „ingyen fogsor” akciónk tovább tart. Amennyiben nálunk implantáltat, úgy azon az állcsonton fogsorát ingyen elkészítjük. Bármilyen egyéb kérdése lenne, hivjon minket bizalommal a 0620-5858686 telefonszámon. Mufogsor.hu csapata

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .