Amennyiben bármilyen kérdése van vegye fel velünk a kapcsolat az alább látható elérhetőségek bármelyikén.

[contact-form-7 id=”306″]
1024 Budapest, Keleti Károly utca 2.
info@mechwartdental.hu
06205858686

20 Comments

 1. Üdvözlöm

  Érdeklődnék az alsó és felső miniimplantátummal való rögzítés áráról együttesen.

 2. Tisztelt Cím!
  Szeretnék érdeklődni, hogy a felső fogsor, 6 db implantátummal – porcelánból elkészítve mennyiben változtatja az Önök által megadott árat?
  ( sajnos a honlapon ezt sehol nem találom..) , továbbá arról érdeklődnék még, hogy a meglévő, de valószínűleg menthetetlen néhány fog eltávolításával, + pl: konzultációval, panoráma RTG elkészítésével is foglalkoznak-e, és annak milyen költségei vannak?
  Válaszukat megkoszonve!,
  Üdvözlettel:
  Edőcsné

  1. Tisztelt Edőcsné, amennyiben kivehető pótlását kerámia fogakból szeretné, nem ajánljuk. Minimális többletköltséget jelentene csak igaz, de a súly miatt nem alkalmas a mini implantátumos rögzítésre. A konzultáció nálunk mindig minden esetben ingyenes. Panoráma felvétel nem nálunk készül, hanem az erre kialakított szakavatott röntgencentrumban, mely fogászatunktól csupán néhány percre van.

   1. Kedves Klinika!
    Köszönöm szépen válaszukat!
    Sajnálom, hogy nem lehetséges az elkészítése így, szomorú vagyok.
    ( – pedig azt olvastam a honlapon, hogy van erre felár ellenében lehetőség..)
    Szeretném megkérdezni ,hogy akkor milyen megoldást tudnának esetleg javasolni, amelynek a megvalósítása Önöknél is elvégezhető lenne?
    Nagyon szépen köszönöm a segítségüket, a válaszukat!

    1. Pontos diagnózist és kezelési tervet egy előzetes vizsgálat után tudunk csak adni. Javasoljuk vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal.

 3. Mennyire akadálymentes a bejutás és a rendelő? Kerekesszékkel megközelíthető?
  Köszönöm válaszuk.

  1. Kedves Csilla, volt már kerekesszékes páciensünk, minden gond nélkül bejutottak rendelőnkbe.

 4. Felső és also protézist szeretnék mini implantatummal.Két hónappal ezelőtt húzták ki az utolsó fogam.Húsz éve cukorbeteg vagyok reménykedek hogy nem akadály.Szeretném tudni,hogy áll e még a 675e akciós ár. Várom a választ Köszönöm

  1. Kedves Rozália,
   időközben telefonon is felvettük Önnel a kapcsolatot, de tekintettel arra, hogy sokan jelentkeznek hasonló státusszal itt is válaszolnék, hogy a cukorbetegség amennyiben kezelt, nem probléma.

 5. Tisztelt cím!
  Páromnak mini inplantatumra lenne szüksége alsó fogsór rögzítéséhez-esetleg egy új,esztétikusabb fogsorra is,egyúttal.
  Kérdésem:mi a legelsö lépés.Nyugat M.o-on lakunk,Sárvár körzetében,de azért fel tudunk utazni ahányszór csak szükséges.
  Maradok tisztelettel Elekes László

  1. Kedves László, köszönjük, hogy érdeklődik szolgáltatásunk iránt. Az első lépés minden esetben egy, személyes konzultáció ahol megállapítjuk, hogy valóban erre a beavatkozásra van szüksége. Válaszolunk a felmerülő kérdésekre. Továbbá amennyiben valóban csak az implantálás nyújthat megoldást, úgy szükség van egy CT felvétel elkészítésére, ami megmutatja a valós csontkínálatot.
   Javasoljuk vegye fel telefonon a 06205858686 számon a kapcsolatot kollégánkkal.

 6. Tisztelt Cím!
  A páromnak, komplett /alsó, felső/ protézisre lenne szüksége, mini implantatum rögzítéssel! Érdekelne, hogy jelenleg él-e még az akciós 699.000.- Ft.-os ár, ill. ha ez változott, mennyi a jelenlegi ár, optimális esetben?
  Üdvözlettel:
  Sajovics Miklós

  1. Kedves Miklós, jelenleg újra él akciónk, így az Ön által említett ár a valós ár.

 7. Alsó fogsort szeretnék implantátumokkal van 1 db fogam még alul és van egy alsó protézisem érdeklődni szeretnék egyrészt meg lehet ezt így is csinálni másrészt mennyibe kerülne

  előre is köszönöm

  1. Kedves András, természetesen, amennyiben megfelelő csontállománnyal rendelkezik. A meglévő saját fog, nem akadály, éppen ellenkezőleg. Az árak menüpontban található árak megfelelnek a valóságnak.

 8. Tisztelt Cím!
  Érdeklődnék, hogy él-e még az akció miszerint:”6 db implantátum, mely tartalmazza a beavatkozás díját is csupán 399.000 Ft” illetve a nulla forintos műfogsor elkészítése?
  A felső fogsoromat szeretném mini implantátumokkal elkészíttetni Önökkel.
  Pillanatnyilag van még elől középen 5db gyökér kezelt és javítgatott fogam. Ezekkel mit lehet tenni? Maradhat vagy jobb ha kihúzzák. Esetleg lehet-e koronát tenni rájuk és csak a két hátsó oldalt pótolni a fenti módszerrel? Előre is köszönöm a válaszukat! Üdvözlettel, Anett

  1. Kedves Anett, természetesen elképzelhető. Fogászatunk mindig ragaszkodik, a saját fogak megtartása elv mellett. Amennyiben a fogak eltávolítása orvosilag nem indokolt, minden bizonnyal felhasználható rögzitett pótlás elkészítéséhez. Tekintettel arra, hogy telefonon már egyeztettünk, várjuk röntgen felvételét.

 9. Alsó fogsort szeretnék. Van 3 db gyökér, ami kezelve és tömve van… Van e lehetőség arra, hogy ezek a gyökerek bent maradjanak?

  Köszönettel és üdvözlettel

  Baloghné Katalin

 10. Tisztelt Cím!
  Felső protézisre van szükségem. Az első 3 fogam van meg. Szíveskedjen árat mondani. Mennyibe kerül ez nekem. Nyugdíjas vagyok. (A közeljövőben lehet hogy az alsó protézisem is cserélni kell, szintén hiányos.
  Üdvözlettel:
  Kovács Béla

  1. Kedves Béla, köszönjük megkeresését. Telefonon már egyeztetett kollégánkal. Várjuk a megbeszélt időpontban a személyes konzultációra. mechwartdental.hu csapata

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .