Fogászatunk hosszú évek óta a kiváló minőségű Denti® implantátumokkal dolgozik.

timeline_hu

 

Meggyőződésünk, hogy  a több, mint 30 év innováció mögött egy kiforrott és stabil rendszer áll. Minden további információt megtalál a www.dentisystem.hu oldalon.

denti_tanusitvany

DN_packaking

 

3 Comments

  1. Köszönöm, hogy 2018.06.18-án olyan rugalmasan álltak hozzá a feladathoz, hogy a 12 órai előzetes vizsgálat után 14 órakor már készen álltak a mini implantátumok beépítésére. A két orvos profi hozzáállása minden félelmemet eloszlatott és fél óra múlva mosolyogva szálltam ki a fogorvosi székből. Köszönöm Bodrogi Péter és Böszörményi Gábor uraknak, hogy ezt is megérhettem. Köszönet illeti László Szilvia fogtechnikus mestert is munkájáért. Akinek ilyen beavatkozásra van szüksége figyelmébe ajánlom ezt a társaságot.

  2. Érdeklődni szeretnék, hogy létezik-e olyan íny amelybe nem tudják belerakni az implantátumot?
    Édesanyám nem tudja használni a műfogsorát, javasolták neki a rögzítést, de a fogorvos azt mondta hogy nem tudja belerakni az implantátumot mert annyira kicsi az ínye.
    Önök szerint ez tényleg lehetséges ?

    1. Kedves Nóra, természetesen sajnos nem lehet mindenkinek ilyen típusú rögzítést készíteni. Kellő vastagságú, magasságú és minőségű csontállomány szükséges a hosszútávon működő, sikeres implantáláshoz. Pontos diagnózist egy méretarányos panoráma röntgen vagy inkább egy CT felvétel után tudunk pontosan mondani.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .