Mechwart Dental csapata

Ismerje meg csapatunkat. Számunkra fontos, hogy Ön tudja hogy jó kezekben lesz. Fogászatunk valóban családias hangulatú, páciens központú.

Célunk közös: legjobb tudásunk szerint kezelni pácienseinket.

Böszörményi Gábor
Fogászati vezető
Dr. Bodrogi Péter
Szájszebész
Dr. Veszeli Dóra
Fogorvos
László Szilvia
Fogtechnikus

4 Comments

  1. Igen kemény hetek állnak mögöttünk: barátnőm végre rászánta magát és megcsináltatta teljes alsó és felső fogsorát is egy ritka betegségből kifolyólag. Több fogorvossal konzultáltunk, mielőtt belevágtunk a projektbe, s végül a Mechwart Dentalra esett a választásunk, amit egyáltalán nem bántunk meg! Korrekt árakon, bújtatott költségek nélkül, meglepően gyorsan és szakmailag megkérdőjelezhetetlen profizmussal dolgoznak. De ami a legfontosabb: barátságos kommunikációjukkal olyan közvetlen légkört teremtenek, hogy az ember nem szorongva és idegesen ül a székben, hanem szinte jókedvűen várja a kínokat. Amik nem is olyan vészesek, hiszen a doktor úrnak kisujjában van a szakma: például a foghúzásokat sem érezte valójában a barátnőm, csak utána fájt neki, ahogy múlt a fájdalomcsillapító hatása. A lényeg röviden: sok fogorvost kipróbáltunk már, de eddig ez volt a legjobb! Hálás köszönet mindenért!

    1. Kedves Péter, köszönjük az őszinte szavakat. Elmondhatatlanul jó érzés ilyen visszajelzést olvasni. Értelmet nyer a munkánk 🙂

  2. Hála és köszönet Böszörményi Gábor , Dr Bodrogi Péter precíz – gyors munkájáért ! Külön köszönet László Szilvia fogtechnikus mester tényleges mestermunkájáért, a gyorsaság-pontosságért, és főleg kedvességéért!
    Kimondhatatlan jó érzés , hogy újra stabilan áll a fogsorom, teljes értékű életet élhetek !
    Úton – útfélen ,mindenkinek ajánlom a Mechwart Dental fogászat profi-preciz-gyors csapatát!

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .